25 d'abril de 2024

Derrota dura del CP Manlleu a Vendrell (7-1)

Amb aquest resultat i la victòria del Calafell els de Quim López ho tenen molt sifícil per salvar la categoria

E.Gil/cpmanlleu.cat 29 de març de 2015 a les 12:50
Álvaro Martínez, lluitant una bola en el partit de la primera volta davant del Vendrel. Foto:c.Arisa
El Club Patí Manlleu va patir aquest dissabte una derrota dura a la pista del Moritz CE Vendrell per 7 gols a 1, que el deixa en una situació delicada a falta de quatre jornades per acabar l’OK Lliga. Els de Quim López van fer una bona primera part, però un mal inici al segon temps els va condemnar a pagar-ho de manera cruel.

L’enfrontament va començar igualat, amb alternatives als dos cantons i un Manlleu aguantant prou bé en defensa. De fet, els del Baix Penedès només van poder marcar dos gols abans del descans, a partir de jugades a pilota aturada; amb un penal i una falta directa que, a més, van ser molt rigoroses i difícils de justificar.

A la represa, però, és quan el Manlleu va perdre el partit. Va rebre gols amb xuts de lluny, en transició i des de jugades d’estratègia. En quatre minuts, va encaixar quatre gols i l’enfrontament es va acabar. Els manlleuencs van maquillar l’electrònic a l’últim minut, quan Jaume Farrés va marcar el gol de l’honor.

*FITXA. OK LLIGA: JORNADA 26*
*7 MORITZ CE VENDRELL:* Guillem Fox, Jordi Ferrer, Jordi Creus, Eloi Mitjans, Sergi Miras [5 inicial]. Aleix Cid, Lluís Ferrer, Joan Lluís Mudarra i David Martínez.

*1 CLUB PATÍ MANLLEU:* Jordi Garcia, Jaume Farrés, Lluís Teixidó, Marc Julià, Aleix Prims [5 inicial]. Santi Teixidó, Humberto, Nil Rodr´guez i Álvaro Martínez.

Gols: 1-0 Sergi Miras (6’). 2-0 Jordi Ferrer (23’). 3-0 Sergi Miras (28’). 4-0 Jordi Ferrer (30’). 5-0 Jordi Ferrer (32’). 6-0 Sergi Miras (32’). 7-0 Eloi Mitjans (37’). 7-1 Jaume Farrés (49’).

Targetes: va veure una targeta blava el jugador del CP Manlleu, Nil Rodríguez.