26 d'abril de 2024

El CB Manlleu pateix una dura derrota davant el líder el CB Cabrera

El desencert de cara a cistella dels de Jordi Serra va marcar una derrota que va acabar 50 a 75

Redacció 30 de març de 2015 a les 13:53
Derrota clara d’un Manlleu que es va veure superat en tot moment pel Cabrera, el líder de la classificació. El Manlleu no va poder fer res a casa on el Cabrera es jugava pràcticament, el títol de lliga. El desencert de cara a cistella dels de Jordi Serra va marcar una derrota que va acabar 50 a 75.

Tot i jugar a casa, el Manlleu no ha estat encertat ni a l’atac i en defensa. El Cabrera, que va directe a aconseguir el títol a la Segona Catalana, va ser molt superior al Manlleu. Els del Maresme van treure profit de totes les errades manlleuenques i ja van marxar al marcador des de bon començament, 10 – 17. Els de Jordi Serra seguien sense entrar al partit, incapaços d’anotar el Cabrera seguia ampliant l’avantatge i a la mitja part el resultat era de 17-35.

La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica, amb un Cabrera per davant d’un Manlleu esperant a que s’acabés el partit el més aviat possible. De fet al final del tercer quart el resultat era de 34-60. a l’últim quart el Manlleu va aixecar el cap i va aconseguir un parcial de 15 a 0 però no va ser suficient per posar-se al partit i el Cabrera s’enduia els tres punts.

Nova derrota del Manlleu que el manté a la part baixa de la taula encara amb opcions de salvar la categoria.