25 d'abril de 2024

Joan Antoni Bautista es perfila com a candidat de PxC a Manlleu

Humilde Domínguez ha afirmat que serà el número 2 de PxC

El Ter 30 de març de 2015 a les 13:50
Una imatge de Joan Antoni Bautista facilitada per ell mateix
El nou candidat de PxC podria ser Joan Antoni Bautista, que resideix a Vic, però ha de ser ratificat durant aquesta setmana. Ha explicat a Ràdio Manlleu que el seu nom no estarà confirmat fins passada la Setmana Santa.

El que havia estat nomenat l’any passat candidat de la llista de PxC a Manlleu, Francesc Saborit, ha confirmat que no anirà al capdavant d’aquest grup ni tampoc no es planteja formar part de la candidatura. Segons Saborit, es va posar al capdavant "per treballar pel poble, no pel partit". El fins ara candidat de PxC ha declinat fer declaracions a micròfon obert però ha explicat que s’han produït diverses "desavinences" amb el partit.

Saborit, pèrit taxador de professió i sense experiència política, afirma que troba a faltar "transparència" en alguns aspectes i que s’ha "retirat". Humilde Domínguez sí que confirma que anirà a la llista de PxC tot i que actualment és regidor no adscrit a l’Ajuntament de Manlleu després d’haver-se donat de baixa d’aquesta mateixa formació.

L’any 2001, va ser Antoni Sánchez qui es va posar al capdavant i va aconseguir tres regidors, però ara té previst presentar-se pel Partit Popular.
Etiquetes:
Política Municipal