25 d'abril de 2024

La Fundació Mil·lenari posa a disposició de l'Ajuntament els seus espais per impartir-hi el programa Sefed

Els motius del canvi d’ubicació són la venda de l’immoble de la Cooperativa i que les instal·lacions 'eren obsoletes'

El Ter 4 de novembre de 2008 a les 13:52
El programa Sefed s'impartirà damunt la biblioteca, en espais propietat de Caixa Manlleu
L’Ajuntament de Manlleu i la Fundació Mil·lenari han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per a l’ús dels espais formatius que la Fundació té a Manlleu. A partir d’ara l’Ajuntament de Manlleu utilitzarà aquests espais per a impartir el Programa Sefed i hi ubicarà l’Aula d’Autoaprenentatge d’idiomes.

Joan Contijoch, president de Caixa Manlleu, ha destacat la promoció de l’educació que fa l’entitat financera des de sempre. Els espais de la Fundació Mil·lenari estan situats en uns locals propietat de Caixa Manlleu, sobre la biblioteca. Fins ara, tant el Sefed com l’Aula d’autoaprenentatge eren programes que estaven ubicats a l’edifici de la Cooperativa de Pa i queviures de la Plaça Fra Bernadí.

Els motius del canvi d’ubicació són la venda de l’immoble per part de la Cooperativa i que les instal·lacions ja havien quedat obsoletes. Pere Prat, alcalde de Manlleu, ha destacat que el programa Sefed és un projecte que es va engegar fa 18 anys i que té voluntat comarcal. També s’ha felicitat pel conveni, ja que permet racionalitzar despeses.

Les noves aules dels locals de la Fundació Mil·lenari compten amb eines informàtiques més adients que milloren les prestacions del curs. El programa Sefed va adreçat a persones que estan a l’atur i que volen trobar una sortida professional. Més d’un 85% dels seus alumnes aconsegueixen trobar feina. Amb el conveni queden obertes futures col·laboracions amb la finalitat que la Fundació i l’Ajuntament puguin treballar aspectes de formació que beneficiïn la població en edat laboral i les empreses.

Pere Prat, alcalde de Manlleu, i Joan Contijoch, president de Caixa Manlleu, han formalitzat l'acord

Etiquetes:
Ràdio Manlleu