26 d'abril de 2024

Aquest diumenge tornen les Caramelles de Manlleu

La coral de Caramelles de la Xarxampa està formada per uns 50 infants de totes les edats

Arola Cumeras 1 d'abril de 2015 a les 13:58
Una imatge de la cantada de caramelles del 2014 a la plaça Fra Bernadí
Les Associacions de Mares i Pares de les escoles de Manlleu, organitzen des del 2013 unes caramelles per fer la tradicional cantada el dia de Pasqua, que aquest any s’escau diumenge 5 d’abril. Al matí, el recorregut partirà de l’Hospital Sant Jaume a les 11 del matí, concretament de la residència Aura on es canten caramelles als avis i àvies.

Tot seguit es va cap a l’església de Gràcia i es continua fins la plaça Àngela Roca per acabar el recorregut a la plaça Fra Bernadí, davant l’ajuntament, on es fa la cantada final conjuntament amb la Coral de Caramelles de l’escola El Carme-Vedruna.

Segons la tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Manlleu, Gemma Tobella, està previst que la cantada de la plaça Fra Bernadí sigui a les 13h. Aquest any hi haurà acompanyament musical d’instruments com l’ukelele, guitarra, acordió, flauta travessera i clarinet.

Com és tradició a Manlleu, el dia anterior a les caramelles, dissabte 4 d’abril, els caramellaires i les seves famílies van junts al bosc a collir boix per confeccionar els rams que s’ofereixen a les persones presents en les diferents cantades del recorregut de la coral. La coral de Caramelles de la Xarxampa està formada per uns 50 infants de totes les edats. Està dirigida per l’Anna Solans i la Laia Sellarès.
Etiquetes:
Cultura