26 d'abril de 2024

Miquel Muñoz:"Haurem de patir fins al maig"

El Palamós serà la següent final del Manlleu de cara la salvació matemàtica

G.Moral 10 d'abril de 2015 a les 11:31
Miquel Muñoz amb Archi. Foto:Viuelmanlleu
Després de l’empat la passada setmana davant el Vilafranca, el Manlleu es troba al límit del descens i també de la part mitja alta de la classificació. Els resultats de les últimes jornades ha deixat una classificació molt ajustada tant per dalt com per baix. Per aquest motiu el Manlleu no es pot relaxar, i anirà a per la victòria al camp del Palamós aquest cap de setmana. Un Palamós que es troba en la mateixa situació que el Manlleu, per tant una victòria seria clau pels homes de Miquel Muñoz.

El Manlleu arriba a Palamós molt segur de les seves possibilitats i demostrant que té una equip per donar guerra en aquesta tercera divisió. Els resultats no estant sent del tot regulars pel Manlleu que porta un seguit de jornades sumant però que no acaba de trobar el camí de la salvació matemàtica. La classificació està molt ajustada un handicap a favor i en contra pels de Miquel Muñoz que seguiran jugant amb la por al descens fins a final de temporada. De fet actualment estant a dos punts de ser la zona crítica i a 6 del 8è classificat. Per aquest motiu Muñoz ha estat contundent afirmant que només els hi val la victòria a cada partit, i "a Palamós, s’ha de guanyar sigui com sigui".

El Manlleu viatjarà a Palamós amb una baixa segura i una altra possible baixa. Ricard Seuma, es perdrà aquest partit per una distensió al lligament del genoll. Es tracta d’una baixa molt important al mig de camp ja que el jugador manlleuenc ha estat clau durant tota la temporada en aquesta zona del camp. Manel Sala també apunta a que es perdrà aquest partit ja que pateix una petita fissura al dit del peu. Tot i així no s’assegura la baixa del davanter fins a última hora. Dues baixes molt importants per un partit clau en el tram de lliga actual. Miquel Muñoz també ha demanat el recolzament de l’afició en el que resta de temporada per tal d’assolir l’objectiu de la salvació el més aviat possible.

El partit entre el Palamós i el Manlleu es disputarà aquest diumenge al punt de 2/4 de 5 de la tarda.
Etiquetes:
Esports