25 d'abril de 2024

Diego de León enceta la sisena edició de les Nits Digitals, amb un 'escena off' com a novetat

Les actuacions s’allarguen fins al 21 de novembre quan es tancaran les nits amb la producció pròpia titulada PUC?

El Ter 4 de novembre de 2008 a les 17:41
Les actuacions s’allarguen fins al 21 de novembre .
Aquesta nit s’inaugura a Vic una nova edició de les Nits Digitals. Aquest cicle d’arts electròniques arriba enguany a la sisena adició amb diverses novetats. Per una banda un augment d’activitats i de l’altra la introducció de l’Ectonits. Es tracta d’un cicle de presentacions artístiques paral•lel a les Nits, el que seria l’escena off, segons Núria Antentas, directora de les Nits digitals.

Aquesta escena off comptarà amb tres activitats. Es tracta de la presentació de Remei 2.0, una exposició d’estructures sonores dels germans Baschet i una mostra de videoclips.

L’objectiu d’aquest cicle d’arts electròniques és transmetre les innovacions entorn les noves tecnologies a tot tipus de públic. L’activitat de les Nits digitals s’enceta aquesta mateixa nit amb la presentació de la Plataforma web de hardware lliure Retaguards Electronics, seguida d'un concert de música electrònica a càrrec de Diego de León. Serà a les 10 de la nit a la Jazz Cava de Vic.

Les actuacions s’allarguen fins al 21 de novembre quan es tancaran les nits amb la producció pròpia titulada PUC?. Es tracta d’un espectacle audiovisual creat a partir d'una idea de Josep M. Jordana i Núria Antentas, amb música del grup Convolution interpretada en directe. Totes les sessionsde les Nits Digitals, a excepció de l'última, tindran lloc a la Jazz Cava a les 10 de la nit.
Etiquetes:
Cultura