25 d'abril de 2024

Ramon Julian guanya a Tortosa i és líder a la Copa d'Espanya

El manlleuenc és el colíder de la copa després de guanyar i su juga tot a l'última prova

G.Moral 15 d'abril de 2015 a les 12:45
Ramon Julian a Tortosa. Foto:C.Pérez
Ramon Julian va aconseguir aquest cap de setmana alçar-se amb la victòria a la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de dificultat. El manlleuenc, molt concentrat, no va repetir els errors de la primera prova de la competició i va acabar sent el millor a Tortosa. A la final, Julian va patir de valent per mantenir-se a la paret però finalment va tirar de coratge i es va fer amb al victòria.

Dissabte al matí van tenir lloc les vies classificatòries. Concretament van ser dues, les vies que van haver de superar tots els participants per tal d’arribar a la final. Tot i l’esforç, Ramon Julian no va ser capaç de fer el top en cap de les vies, fet que li complicava i molt el pas a la final. El manlleuenc no va perdre l’esperança i el resultat de la resta de participants el van ajudar a poder passar a la final.

A la tarda es van fer les finals, on en Ramon després de un mal regust de les classificatòries, va ser l’únic finalista en completar la via de la final. la via va tenir una duresa molt alta pel manlleuenc que va suar de valent per poder arribar al punt més alt. Julian va haver de tirar de força i coratge per poder tancar al via, ja que la fatiga li va anar passant factura al llarg de l’ascens. L’esforç va valer la pena i va aconseguir tancar la via i proclamar-se campió en aquesta segona prova. Julian afirmava que va haver de suar molt per poder aconseguir la victòria en aquesta prova.

Amb la victòria a Tortosa Ramon Julian es el nou líder de la copa a falta d’una prova per finalitzar la competició. La propera i última prova de la Copa d’Espanya serà a principis de maig a la localitat madrilenya de Griñón. A Julian només li val la victòria.

El manlleuenc segueix preparant-se de cara el campionat d’Europa , objectiu principal de la temporada, tot i ha afirmat que cal anar pas a pas per poder complir tots els objectius. El proper aconseguir aquesta ajustadíssima Copa d’Espanya.
Etiquetes:
Esports