26 d'abril de 2024

El CP Manlleu vol continuar la gesta aquest dissabte a Vilafranca

Miquel López: "Hem de lluitar fins al final i que passi el que hagi de passar"

E.Gil/CPManlleu 17 d'abril de 2015 a les 13:55
Foto: C.Arisa
El CP Manlleu arriba, amb la moral ben alta, a la pista del Vilafranca. El Manlleu s’hi juga tot en aquest partit si vol seguir tenint oportunitats de seguir a l’OKLliga. La victòria davant el Calafell ha donat molts ànims als manlleuencs per seguir lluitant una setmana més, tot i que no depenen d’ells mateixos.

Sense temps per assaborir l'última victòria, però amb la moral intacta, el Club Patí Manlleu busca seguir viu a l'OK Lliga i aquest dissabte a les 20:30h té una nova final a la pista del CP Vilafranca Capital del Vi, en el partit corresponent a la 28a jornada.

Els homes de Quim López només els val la victòria per continuar la lluita per quedar-se a la màxima categoria. Al davant, hi tindran un Vilafranca que és 9è a la classificació amb 35 punts; 9 victòries, 8 empats i 10 derrotes. Està immers en la lluita per obtenir una de les places de la CERS i, de fet, la setmana passada ja va ser capaç d'empatar a 3 a la pista del Voltregà. Per al tècnic manlleuenc serà, pot ser, el partit més complicat de tota la temporada però afiramen que ho donaran tot.

A la primera volta, manlleuencs i vilafranquins van empatar a 5 gols. Els de Quim López haurà de fer un bon partit si vol obtenir els tres punts i superar la meitat de la gesta per salvar la categoria. Tot i així no depenen d’ells mateixos sinó que depenen més dels resultats aliens dels equips que tenen per sobre. López encara aquesta recta final de lliga com una final rere l’altra.

El Vilafranca – Manlleu es disputarà aquest dissabte al punt de 2/4 de 9 del vespre.
Etiquetes:
Esports