25 d'abril de 2024

Més Manlleu, Moviment d’Esquerres presenta la seva candidatura

La llista està formada per un grup divers, la majoria ciutadans independents

G. Francàs 18 d'abril de 2015 a les 10:41
Els components del partit en el moment de la seva presentació
Més Manlleu, Moviment d'Esquerres, la nova candidatura per les eleccions municipals ha presentat, aquest divendres 17 d’abril, tots els membres de la seva llista en una Sala de Sessions de l’Ajuntament plena. Els primers noms que l’encapçalen ja es van fer públics fa uns dies: Dolors Collell, Rafa Cuenca i Núria Callís.

La cap de llista Dolors Collell, manlleuenca, fa trenta anys que es dedica a la docència passant per diferents instituts i per diferents càrrecs. També ha estat vinculada al món del teatre i la cultura de Manlleu essent la primera dona presidenta del Teatre Centre. "Va ser una decisió meditada després de tenir la necessitat d’implicar-me veient com la democràcia s’ha anat degenerant i per les conseqüències de la crisi", ha explicat Collell sobre com va acabar formant part del grup.

Collell ha explicat a Ràdio Manlleu que espera aconseguir uns "bons resultats per tal que Manlleu tingui la primera alcaldessa, però és conscient que quan es comença s’ha de fer pels fonaments i anar pas a pas".

Rafa Cuenca, el número dos, és de Manlleu i ha estat regidor des del 2011, primer del PSC i després no adscrit, és llicenciat en Ciències Polítiques i forma part de diferents entitats de Manlleu com la comissió de la Festa del Serpent. Cuenca ha destacat que ha entrat a formar part de Més Manlleu perquè li agrada "Manlleuejar, és a dir, gaudir de Manlleu" i "en vocació de canviar sempre en actitud constructiva". "El factor novetat i la positivitat de tenir la voluntat de construir, són una de les característiques del grup que el fan diferent de la resta", ha afegit Cuenca a aquest mitjà.

Núria Callís, també manlleuenca, té una llarga trajectòria a la docència i ha apostat per Més Manlleu davant l’entusiasme que hi ha darrera el projecte.

La resta de la llista està formada per ciutadans independents, la gran majoria de Manlleu. Tan Collell com Cuenca han destacat que "són un grup divers i plural, lligat al poble i que comparteix la il·lusió per tirar endavant el projecte".

La resta de la llista l’omplen per aquest ordre: Josep Sanglas, Maria Assumpta Caballeria, Ferran Riera, Irene Gutierrez, Antoni Gamiz, Maite Anglada, Josep Maria Pradell, Josep Dalmau Vilalta, Laura Sitjà, Eloy Garcia, Antònia Bagaria, Javier Martínez, Maria Mercè Farrés, Jesús María Núñes, Xevi Humà, Rafael Montes, Fina Sala i Júlia Plaza.

El grup va sorgir després de la fusió entre Nova Esquerra Catalana (NECat) i Moviment Catalunya, dos partits nascuts de les escissions del PSC. Segueix una línia d’esquerres i progressista i presentarà el programa a mitjans de maig.
Etiquetes:
Política Municipal