26 d'abril de 2024

7 persones afectades per inhalació de fum en un incendi a Roda de Ter

L'incendi s'ha originat a l'entrada però el fum arribava fins a dalt de tot de l'edifici

Redacció 18 d'abril de 2015 a les 14:31
La matinada de divendres els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi en un edifici de Roda de Ter on set persones han resultat afectades. Les víctimes presentaven símptomes d’intoxicació per inhalació de fum i una amb politraumatismes greus. El que es cremava era el revestiment de fusta de les parets de l’entrada a l’edifici número 10 del carrer Ramón matí. El fum però, arribava fins a dalt de tot de l’edifici, que té 3 plantes.

Els Bombers han rebut l’avís a les 00:09 minuts d’aquesta nit passada i immediatament s’han activat 7 dotacions dels Bombers, que han pogut extingit l’incendi a les 00:45 hores de la nit.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), 5 de les persones afectades s’havien intoxicat lleument amb el fum, i han estat evacuades a l’Hospital Universitari de Vic. Una altra persona, que també havia inhalat fum, estava greu, i ha estat duta a l’Hospital de Sant Joan Despí. Una setena persona, una dona de 34 anys, ha estat traslladada a l’Hospital Universitari de Vic amb traumatismes greus. Segons els Bombers, la dona havia fugit de l’incendi saltant al carrer des del balcó del seu pis, ubicat a la segona planta de l’edifici. De moment no s’han començat a investigar les causes de l’incendi.
Etiquetes:
Societat