25 d'abril de 2024

Neix Manlleu ON amb l’objectiu de dinamitzar el sector de l’oci

Dissabte es van donar a conèixer amb inflables i la botifarra amb peres

G. Francàs 19 d'abril de 2015 a les 13:38
L'entrepà de botifarra en peres que s'oferia a la presentació
Aquest dissabte a la Plaça Fra Bernadí es va presentar el col.lectiu Manlleu ON. Es tracta d’una agrupació de restaurants, bars, empreses d’oci i bars de nit de Manlleu que "neix amb la intenció de dinamitzar el sector de l’oci i la restauració de la ciutat ja que, no hi havia una agrupació amb aquestes característiques a la ciutat", tal com ho ha explicat Ramón Soldevila, responsable de Diverta, una de les empreses que forma part del col.lectiu.

A la presentació hi havia inflables pels més petits, música i es podia degustar el plat que han recuperat en motiu d’aquest acte, la botifarra en peres. Es tracta d’un plat que "no és típic perquè el coneixeria tothom, però que era el que demanava per menjar Santiago Rusiñol a La Rierola, quan venia a casa seva, a Manlleu". "El que hem fet nosaltres ha estat adaptar-lo en forma d’entrapar perquè sigui accessible a tothom i l’hem convertit en l’ínsignia del grup", ha explicat a aquest mitjà Soldevila.

Per tal de donar-se a conèixer faran diferents dinamitzacions tant al carrer com a cada establiment. Per exemple, coincidint amb la Primavera (en)cantada els establiments adherits al grup ofereixen el menú especial o Encantat. La propera acció serà per la Nit de Comerç i també es realitzarà a la Plaça.

Els restaurants i bars que formen part de Manlleu ON són el Manlleuet, "El Russi", Torres Petit, el Graller Rialler, Oci Infantil i Lúdic de Manlleu SLL, La Cantonada, Diverta, Can Faluga, El Morter, Sambucus i El Serradet de Barneres.
Etiquetes:
Cultura