27 d'abril de 2024

Cop de moral del CP Manlleu a Vilafranca (3-4)

Els de Quim López van patir fins al final però van aconseguir mantenir l'avantatge al marcador fins al final

E.Gil/CPManlleu 20 d'abril de 2015 a les 09:20
Foto: C.Arisa
El Club Patí Manlleu va sumar aquest dissabte la segona victòria consecutiva a la pista del CP Vilafranca Capital del Vi i va superar, d’aquesta manera, el segon KO dels quatre que li queden. La victòria manlleuenca, sumada a la derrota del Noia, fa que la salvació estigui a 4 punts a falta de dues jornades per acabar la competició. El somni està més a prop.

L’enfrontament a Vilafranca va ser molt seriós. Els de Quim López van saber en tot moment a què jugaven, van aprofitar les ocasions quan van arribar i van aguantar el marcador quan els locals van apujar la intensitat. A més, van minimitzar les errades de les jugades a pilota aturada.

El primer temps, va ser el dels gols manlleuencs. Marc Julià, Aleix Prims i Álvaro Martínez van avançar el Manlleu amb un 0 a 3 que deixava a tothom astorat i encaminava el partit. Tanmateix, el Vilafranca també s’hi jugava molt -necessitava sumar per entrar a la CERS- i al segon temps va intentar la remuntada. Va marcar dos gols i va estrènyer el marcador a 2 gols a 3 a falta de 15 minuts.

Però el Manlleu va tenir sang freda per gestionar la situació. Mendes va marcar a un minut pel final i, tot i que els vilafranquins van respondre amb un tercer gol, ja no van tenir més temps per capgirar el marcador.

Amb aquesta victòria, els de Quim López necessiten puntuar el pròxim partit davant del Voltregà i esperar que el Noia ensopegui davant del Barça per arribar a l’última jornada amb opcions.

*FITXA. OK LLIGA: JORNADA 28*
*3 CLUB PATÍ VILAFRANCA CAPITAL DEL VI*: Gerard Camps, Marc Navarro, Jordi Galan, Roger Rocasalbas i Xavier Caldú [5 inicial]. Josep Maria Martí, Jordi Esteva, Joan Vázquez, Enric Martí, Rubén Fernández.

*4 CLUB PATÍ MANLLEU:* Jordi Garcia, Jaume Farrés, Lluís Teixidó, Aleix Prims i Marc Julià [5 inicial]. Santi Teixidó, Humberto Mendes, Adrià Hernàndez, Álvaro Martínez.

*Gols:* 0-1 Marc Julià (5’). 0-2 Aleix Prims (16’). 0-3 Álvaro Martínez (18’). 1-3 Jordi Galan (27’). 2-3 Roger Rocasalbas (31’). 2-4 Humberto Mendes (48’). 3-4 Xavier Caldú (48’).
Etiquetes:
Esports