23 d'abril de 2024

Un home de Roda de Ter, a la presó com a presumpte autor d'un incendi amb ferits

Una dona va patir traumatismes greus en caure del balcó

ACN/elter.net 20 d'abril de 2015 a les 09:33
L'entrada de la casa, de la qual l'home detingut n'hauria cremat l'entrada intencionadament
Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte el presumpte autor de l'incendi en una casa de Roda de Ter on s'han hagut d'evacuar set persones, dues de gravetat. Es tracta d'un home de 25 anys i veí de Roda de Ter, que ja ha ingressat a la presó i a qui un testimoni hauria vist intentant fer foc al costat d'unes escombraries properes a l'edifici.

Una patrulla de paisà dels Mossos va pogut veure una persona que marxava corrent. Els agents el van identificar i li van trobar un encenedor, i a la butxaca de la jaqueta una bossa de plàstic amb quatre llaunes buides de refresc, que desprenien olor d'alcohol. Els Mossos l'han detingut com a presumpte autor dels delictes d'incendi i homicidi dolós en grau de temptativa. L'home té nombrosos antecedents policials.

La casa afectada és al carrer Ramon Martí del municipi de Roda de Ter. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, la Policial Local, els Bombers de la Generalitat i El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Cinc de les persones evacuades han estat ateses pel SEM per intoxicació lleu pel fum, i posteriorment evacuades a l'Hospital Universitari de Vic. A una altra persona, també ha estat atesa per inhalació de fum, se l'ha traslladat en estat greu a l'Hospital de Sant Joan Despí. Una setena persona ha estat traslladada a l'Hospital Universitari de Vic amb traumatismes greus. La dona, de 34 anys, hauria caigut des del balcó del seu pis per intentar fugir de l'incendi, ubicat a la segona planta de l'edifici i s'ha fet traumatismes greus.
Etiquetes:
Societat