24 d'abril de 2024

Ramon Julian Campió absolut de la Copa d’Espanya de Dificultat 2015

El manlleuenc va caure a la final, tot i així va aconseguir la victòria a Griñón

G.Moral 21 d'abril de 2015 a les 10:07
Ramon Julian a Griñón. Foto: D. Munilla
Ramon Julian va aconseguir alçar-se aquest cap de setmana amb el títol absolut de la Copa d’Espanya de dificultat. El manlleuenc només li valia la victòria a Griñón (Madrid) per alçar-se amb en títol, que ha costat però Julian l’ha pogut revalidar una any més. El del GEM va patir molt a la final ja a l’inici d ela via però va aconseguir resoldre la via amb rapidesa, tot i així a l’´últim tram va patir en una presa i va caure però no va impedir que aconseguís la victòria.

Julian arribaven amb molt bones sensacions a la prova madrilenya, on si volia aconseguir el títol només li valia guanyar ja que arribava a la prova compartint liderat. Dissabte van tenir lloc les classificatòries on el manlleuenc va aconseguir fer el ‘top’ en els dos ascensos. De fet Julian ja es sentia molt fort abans de començar al prova i va realitzar unes classificatòries impecables. El de Manlleu va ascendir amb tranquil·litat i sense pausa, imposant un ritme molt fort que ningú va poder seguir. De fet, va ser l’únic participants en aconseguir tancar les dues vies.

A la tarda del dissabte es disputaven les finals. Ramon Julian era el favorit a la victòria i no volia deixar escapar la situació. Al manlleuenc se li complicava l’ascens per moments. Julian va començar a escalar amb molta tensió i això li feia perdre molt temps i desconcentrar-se, tot i així aconseguia resoldre els problemes sense gastar molta energia. A l’últim tram de la via el manlleuenc patia una patinada inesperada que el feia caure, encara amb sensacions de poder tancar-la via. Tot i no fer el top Ramon Julian aconseguia la victòria i s’alçava amb el títol.
Etiquetes:
Esports