27 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení Sub-16 campió de Catalunya d'Hoquei

Les manlleuenques van realtizar una competició impecable aconseguint la victòria en tots els partits

G.Moral 21 d'abril de 2015 a les 12:19
Jugadores del CP Manlleu femení sub-16 celebrant el títol
El CP Manlleu sub-16 s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió de Catalunya d’Hoquei Patins. La prova es va disputar de divendres a diumenge al Pavelló Can Xarau de Cerdanyola del Vallès. Les manlleuenques van aconseguir arribar a la final sense dificultats i es van alçar amb el títol després de superar a la final al CP Vila-sana per un treballat 3 a 2.

Les manlleuenques es van plantar ala final sens perdre cap partit. en la lligueta prèvia van superar els tres partits amb golejada, partits que es van disputar entre divendres i dissabte. Van golejar al Cerdanyola B per 8-1 i al Vilanova per 7-0 i també al Bell-lloc per 4 gols a 2. D’aquesta manera les manlleuenques es plantaven a semifinals amb molt bones sensacions,

A semis es trobaven al Mataró al que també van superar per 3 gols a 1, l’alegria es desfermava i l’equip passava a la final. a la final es van trobar davant un CP Vila Sana que venia molt fort. De fet le partit va ser molt igualat i travat per part dels dos conjunts. Les lleidatanes van imposar un ritme molt fort però el Manlleu va saber gestioanr bé els seves cartes i es va alçar amb la victòria per un ajustat 3 a 2.

Victòria molt treballada que dona el títol al Manlleu de Campiones de Cataluya d’Hoquei Patins Sub-16.
Etiquetes:
Esports