26 d'abril de 2024

Rafa Botello és 13è a Boston

El manlleuenc va patir problemes d'adherència al les anelles que van condicionar molt el resultat

Redacció 22 d'abril de 2015 a les 10:37
Rafa Botello a Boston
Rafa Botello va aconseguir, aquest cap de setmana, acabar en 13a posició a la Marató de Boston. Una de les maratons citades amb vermell al calendari del manlleuenc. En realitat no va ser un gran resultat per a Botello, ja que va patir alguns problemes que li van fer perdre moltes posicions.

Rafa Botello no va estar gaire conten amb el resultat obtingut a Boston, en una de les maratons més importants del món. El manlleuenc va sortir amb el dorsal 13 i va acabar a la mateixa posició, 13a. Botello explica es sentia amb emocions i forces per lluitee entre la 5a i 10a posició, però un desgast als guants excessiu en els primer quilòmetres li van fer perdre adherència i com no posicions.

El manlleuenc es va frustra molt ja que veia que no podia anar més ràpid del què anava tot i tenir la forma i les sensacions per millorar el resultat.

Finalment, Botello es va dedicar a rodar per tal de guanyar fons per preparar el proper objectiu, el Campionat del Món que es disputarà aquest mateix cap de setmana a Londres. Per tant Boston ha servit com a entrenament previ per a treure un gran resultat a Londres.
Etiquetes:
Esports