26 d'abril de 2024

Una cinquantena de comerciants assisteixen a una formació per millorar els seus negocis

L'acte es va fer dins del programa Temps de comerç, que organitza el MAB

elter.net 22 d'abril de 2015 a les 17:33
Una imatge de la formació, que va ser concorreguda
Més de 50 comerciants de Manlleu van assistir aquest dimarts al vespre a la ponència L'origen dels resultats que va fer Lluís Serra a la Sala d'Exposicions de can Puget, organitzada per Manlleu Associació de Botiguers.

L'acte es va fer dins del programa Temps de comerç que té per objectiu la professionalització del sector. Lluís Serra és botiguer, comerciant, emprenedor, comunicador, ponent i optimista permanent, com ell mateix es defineix. Va ser el fundador de bricmania.com, un e-commerce de ferreteria i bricolatge. A partir de la seva experiència en màrqueting digital, e-commerce i xarxes socials, ara fa de professor a diferents universitats, centres de negocis i institucions i assessora projectes i empreses.

Durant més de 3 hores, Serra va fer un repàs dels passos a seguir per portar a terme un projecte de millora personal i professional que, al final, repercutirà en els resultats dels negocis. Va parlar de la importància de tenir objectius, de conèixer el client i el mercat, de trobar els beneficis que aporten als clients els productes o els serveis que s'ofereixen, del lideratge o de la creació d'equips entre d'altres aspectes.
Etiquetes:
Economia i empresa