24 d'abril de 2024

L'Espanya d'Eli Martínez aconsegueix la Copa de Bronze al Canadà

Espanya va guanyar per 14-12 a Brasil en una final disputada a Canadà

G.Moral 23 d'abril de 2015 a les 10:31
Eli Martínez de vermell. Foto:http:ferugby.es
La Selecció espanyola de Rugby 7 va aconseguir la victòria, aquest cap de setmana a Canadà, en la Bowl Final a Brasil per 14-12. La selecció capitanejada per la manlleunca Eli Martínez va aconseguir superar a la ‘canarinha’ en un partit molt disputat fins al final. Una victòria que va donar la Copa de Bronze en la que va ser la quarta prova de la World Rugby Women’s Sevens. D’aquesta forma les lleones també milloren una posició respecte l’ultima edició de la competició.

L’equip de Martínez arribava a Langford ( Canadà) amb la pressió de que havien quedat enquadrades en un grup realment difícil. Entre elles algunes d eles seleccions més fortes d ela competició com: Nova Zelanda, Anglaterra i Fiji. Espanya tenia com a objectiu aconseguir una victòria davant un d’aquest rivals tant forts, i així poder optar a la Copa de Plata. Però les coses es torçaven només començar. L’equip de Martínez veia com el conjunt perdia tots els partits quedant en 9a posició i amb només l’opció de disputar la Copa de Bronze. A més a mida que es disputava el torneig l’equip anava perdent efectius, fins a quatre jugadores van caure lesionades.

Per a Eli Martínez es tractava d’un repte molt gran haver de posar-se a l’esquena l’equip, amb un conjunt molt tocat per les baixes. Però la manlleuenca ho va fer. A la semifinal els hi esperava LA Xina a la que van derrotar per un contundent 33 -15. Espanya era a la final de la Copa de Bronze.

Brasil esperava a la final. Les lleones molt motivades van realitzar un partit per emmarcar, emocionant i disputat fins al final. Martínez liderava amb autoritat el seu equip, un fet clau que va acabar donant la victòria a les espanyoles, 14-12.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu