25 d'abril de 2024

El Teatre Centre de Manlleu presenta un espectacle basat en poemes amorosos

El director del muntatge, Pep Colomer, ha remarcat que a banda de “servir les begudes físiques”, també “servirem poemes"

Arola Cumeras 23 d'abril de 2015 a les 13:41
Un cartell amb la llista d'autors dels quals s'han escollit poesies
El Teatre Centre de Manlleu ha previst un cafè-espectacle dissabte al vespre i un vermut-espectacle diumenge al migdia a l'Espai Rusiñol, inspirat en el Sant Jordi. Es basarà en l’amor i en els versos de molts poetes que recitaran actors i actrius de l’entitat.

S’han escollit poesies de Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Sagarra, Jacint Sala, Lluís Solà o William Shakespeare. S’hi ha inclòs autors manlleuencs, catalans i internacionals amb una barreja "per demostrar que el català ja era una llengua rica fa molts segles" i amb el denominador comú de l’amor.

El director del muntatge, Pep Colomer, ha remarcat que a banda de "servir les begudes físiques", també "servirem una sèrie de poemes i aprofitaran diumenge al migdia que es fa l’entrega del premi literari que organitza l’Ajuntament". La durada de l’espectacle serà al voltant d’una hora.

Colomer recorda que l’any passat ja es va fer Rusiñol al Rusiñol que va seguir "una filosofia molt similar" en la línia de fer també actes de petit format. L’entrada serà gratuïta i "es podrà donar la voluntat per col·laborar amb el nostre projecte".

L’aforament d'aquesta zona del bar és al voltant de les 45 persones. L’espectacle es podrà veure dissabte 25 a les 9 del vespre i diumenge 26 a 2/4 d’1 del migdia.
Etiquetes:
Cultura