25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu necesita sumar els tres punts a casa aquest diumenge davant el Rubí

El club ha fet una promoció especial per tal d'omplir el municipal aquesta jornada

El Ter 24 d'abril de 2015 a les 11:10
Foto d'arxiu.
Novament una final més per l’equip de Miquel Muñoz. Els Manlleuencs volen fer-se fort en els partits a casa, el primer aquest diumenge davant el Rubi. Un Rubi que ha anat de més a menys en aquesta segona volta. Un dels equips forts de la categoria i que encara lluita per entrar al play-off, tot i tenir-ho no gaire de cara. El Manlleu però arriba a aquest partit amb els ànims ben alts després de treure un empat al camp de La Pobla, que gairebé podria haver estat una victòria.

L’actitud del Manlleu sobre el camp ha canviat en les últimes jornades. L’equip esta tirant de coratge per treure els partits endavant. De fet els últims resultats així ho confirmen. Prat i La Pobla van veure com el Manlleu es sobre posava a les adversitats al marcador i posava contra les cordes als dos equips, equips decidits a lluitar pel play-off. També dos empats, que podrien haver estat victòries si els manlleuencs estiguessin més encertats de cara a porteria. Un desencert a porteria que es pot justificar per la falta de Manel Sala a l’eix atacant. Tot i així Óscar Uroz ha agafat la responsabilitat de ‘killer’ i ha complert fins al moment.

Una jornada més Manel Sala no entrarà a la convocatòria ja que encara no s’ha recuperat de la lesió al dit del peu. Qui tampoc hi serà, una setmana més, serà Ricard Seuma que tampoc s’ha recuperat de la seva distensió al genoll. Dues peces claus a l’equip però que sembla que no s’han acabat de trobar a faltar ja que la resta de la plantilla ha treballat perfectament per ocupar els llocs dels dos jugadors amb garanties.

Per part del Rubí, sembla que arriba a Manlleu amb tots els seus efectius i amb vells coneguts al municipal com Fontanils o Imanol, i també Hector Moreno que també va fer la guitza al Manlleu mentre vestia la samarreta del Vic. Tot i així els de Miquel Muñoz hauran de posar especial atenció sobre dos jugadors, Ferran Vila i Adri Díaz. Els dos jugadors rubitencs poden marcar la diferència dins l’equip vallesà i portar més que algun mal de cap al Manlleu.

El partit es disputarà a les 5 de la tarda i el club ha creat una nova formula per poder omplir el municipal. Tots els socis, pares i mares de jugadors del futbol base i jugadors del futbol base, podran portar cadascú dos acompanyants gratuïtament al municipal. Una iniciativa per d’acostar a tothom al futbol manlleuenc i també per ajudar a l’equip en aquests moments tant difícils.
Etiquetes:
Esports