24 d'abril de 2024

El PP presenta la llista a Manlleu, que encapçala Antoni Sánchez

Mari Mar Blanco, presidenta de la Fundació de Víctimes del Terrorisme, va ser a Manlleu per donar suport al PP

Arola Cumeras 24 d'abril de 2015 a les 16:41
Foto de família dels integrants de la llista del PP a Manlleu
Aquest dijous es va presentar la candidatura del Partit Popular de Manlleu, encapçalada per l’exlíder de PxC a la ciutat, Antoni Sánchez. El cap de llista va desgranar algun dels punts del seu programa, com ara més presència policial al barri de l’Erm o una nova línia d’autobusos per connectar millor les piscines i l'estació de tren.

El president comarcal, Miquel Vilalta, va dir que "treballem per les persones, no per la independència, no ens vestim amb una bandera ni una llengua sinó amb els cors de les persones que estan patint". Per donar suport a la llista, també es va comptar amb la presència de Mari Mar Blanco, presidenta de la Fundació de Víctimes del Terrorisme i germana del regidor basc assassinat per ETA Miquel Ángel Blanco l’any 1997. La presentació es va fer íntegrament en castellà i Vilalta va aclarir que "és per respecte a la persona que tinc al costat i crec que l’educació està en primer ordre".

El primer lema del PP, per Vilalta, és "sortir de la crisi i que la gent tingui dignitat". De la immigració "se’n parlarà molt diferent de com es parlava últimament; han d’estar en línia els drets i els deures, sense que ningú tingui privilegis". La llista estarà encapçalada per Antoni Sánchez i Francesc Polo, exregidors de PxC. Vilalta va fer broma amb el candidat, que el 2011 va obtenir 3 regidors amb PxC i li va dir que "ets un ‘cabroncete’, perdona que ho digui així; em va treure a mi de l’Ajuntament de Manlleu i va entrar ell".

Antoni Sánchez, que actualment és regidor no adscrit, va començar la intervenció afirmant que la seva candidatura s’adreça a les persones "que donen suport a les idees d’Espanya i espanyolistes". El seu programa conté 6 punts bàsics, i el principal és "més presència policial al barri de l’Erm".

També es proposa tornar a implantar una hora i mitja d’aparcament gratuït. En urbanisme proposen construir un segon pont a la Devesa "per desencallar la zona industrial". Volen crear un servei d’autobús urbà que enllaci l’estació de Renfe i les piscines "amb un cost molt baix, de 3.000 euros". En immigració demanen endurir les condicions i que facin falta 4 anys d’empadronament per accedir al Serveis Socials. Finalment, proposen mesures per "protegir les botigues tradicionals, de tota la vida" amb "més inspeccions".

Miquel Vilalta va dir que estava "molt content i agraït" d’aquesta llista. Alberto Villagrasa, president provincial del PP a Barcelona va ser a Manlleu per donar-los suport. Va afirmar que "és un plaer tornar aquí com a partit". Considera que són "llistes de més qualitat i de més arrelament" que fa 4 anys i "és vital i important per nosaltres recuperar la representació a Manlleu, igual que a Vic", n presència de la candidata a la capital d’Osona, Emma Salarich.

L'aspecte de la sala de plens, on es va presentar la llista

Etiquetes:
Política Municipal