25 d'abril de 2024

Derrota inesperada del CP Manlleu femení a Vilanova (3-2)

Amb aquesta derrota, el Manlleu haurà d'esperar que el Voltregà i el Palau ensopeguin

E.Gil/CPManlleu 26 d'abril de 2015 a les 19:56
Laura Vall amb la pilota. Foto:C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení va patir aquest dissabte una derrota imprevista a l'OK Lliga femenina la pista del CP Vilanova Estació Nàutica per 3 gols a 2. Les locals, que jugaven sense pressió, van estar més encertades i van prendre els tres punts a unes manlleuenques que van reaccionar massa tard. Amb aquesta derrota, el Manlleu haurà d'esperar que el Voltregà i el Palau ensopeguin en alguna de les últimes 6 jornades que queden.

El partit va semblar el de Bigues i Riells. Les vilanovines van començar inaugurant l'electrònic i inclús van marcar el segon gol a falta de quinze minuts pel final del partit. Les de Ramon Anglada van reaccionar, van empatar ràpidament i, tot i que va semblar que l'empat a 2 s'acabaria decantant a favor del Manlleu, el Vilanova va marcar el tercer i ja va ser massa tard per capgirar el resultat.

La derrota deixa el Manlleu a la 3a posició, tot i que encara falten sis jornades per acabar la lliga i poden passar moltes coses.


*FITXA. OK LLIGA FEMENINA: JORNADA 20*
*3 CLUB PATÍ VILANOVA ESTACIÓ NÀUTICA:* Caterina Ortega, Patricia Miret, Maria Córdoba, Clàudia Miret, Maria Figuerola, Paola Pascual, Judith Arboles, Laia Jiménez, Helena De Sivatte, Mònica Ferrer.

*2 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ:* Ester Tossar, Nara López, Laia Castro, Anna Casarramona, Laura Vall, Maria Pujadas, Yoli Font, Judit Burgaya, Maria Ballesta.

Gols: 1-0 Maria Cordoba (11'). 2-0 Maria Figuerola (29'). 2-1 Laura Vall (32'). 2-2 Yoli Font (33'). 3-2 Maria Cordoba (36').
Etiquetes:
Esports