26 d'abril de 2024

El guitarrista Carles Trepat, amb gran projecció internacional, proper concert dels Amics de la Música

El repertori que es podrà sentir serà "molt complet, des del Renaixement fins avui"

Arola Cumeras 6 de maig de 2015 a les 17:58
Una foto promocional del músic Carles Trepat
El proper divendres el reconegut guitarrista Carles Trepat oferirà un concert a la sala d'exposicions de Can Puget de Manlleu, en el marc del 25è Cicle de Concerts organitzat per Amics de la Música. Trepat és un dels guitarristes amb més projecció internacional, convidat regularment per oferir concerts a les principals ciutats espanyoles, així com a França, Itàlia, Anglaterra, Polònia, Rússia o Austràlia.

La presidenta de l’entitat organitzadora, Montse Pladelasala, ha parlat d’un so molt especial de la seva "guitarra Torres antiga, molt càlid i molt íntim". Trepat també ha estat convidat a participar en nombrosos i prestigiosos Festivals internacionals. Ha estat al Festival internacional de Cadaqués, Festival Internacional de Música y Danza de Granada, Festival Internacional de la guitarra de Xile, Festival de Radio-France Monpellier, Festival Nettuno i la Temporada Ibercamera, entre d’altres. Pladelasala ha parlat també del repertori que es podrà sentir, que serà "molt complet i inclou peces del Renaixement i peces populars espanyoles, passant per Granados o Albéniz".

El preu del concert serà de 10 euros, i els menors de 12 anys tenen l'entrada gratuïta. El concert ajornat pels Amics de la Música que s'havia de fer durant l'abril es farà el primer cap de setmana de juliol.
Etiquetes:
Cultura