24 d'abril de 2024

Manlleu enfila aquest diumenge la segona Caminada Gastronòmica

Es podran degustar productes del Mercat Municipal al llarg d'una caminada "de 10 quilòmetres per a tots els públics"

Arola Cumeras 7 de maig de 2015 a les 18:48
El cartell de la caminada, on volen combinar els bons productes gastronòmics i la pràctica esportiva suau
El proper diumenge els paradistes del Mercat Municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Grup Excursionista Manlleu, impulsen la segona caminada gastronòmica. Dolors Carrera, de la Floristeria El Roser, ha explicat que totes les parades s’impliquen en aquesta activitat. A la primera caminada van anar-hi unes 140 persones i s’han fixat com a repte assolir els 200.

La caminada anirà cap al Poquí i arribarà gairebé fins a la Gleva. Després s’anirà pel camí Vora Ter fins a l’alçada de la pista de La Salle. Està pensada per a tots els públics.

Als avituallaments, que seran cada 2 quilòmetres, dels 10 que té en total la caminada, es podran tastar productes com magdalenes, iogurt amb melmelada, coca amb secallona o pinxos de fruita. A la parada situada a la plaça hi haurà "pa amb tomàquet amb anxova i tornant al Mercat es podrà menjar una fideuà".

Per fer les inscripcions, els interessats només s’han d’adreçar a les parades del mercat. La caminada arrenca a les 9 del matí i es compta amb "la col·laboració indispensable del GEM", explica Carrera. Els tiquets valen 9 euros per als adults i 4 euros per als menors de 12 anys. Quan s’arriba a la plaça, a més, es fa "un sorteig de vals de compra per a tots els participants i també se’ls donarà un obsequi".
Etiquetes:
Economia i empresa