25 d'abril de 2024

La Penya Flamenca organitza aquest dissabte una conferència sobre diferents tipus de cant flamenc

Carmelo Rodríguez serà l'encarregat de presentar-la

G. Francàs 9 de maig de 2015 a les 08:52
La conferència servirà per acostar als manlleuencs el tipus de cant flamenc
Aquest dissabte a dos quarts de 8 del vespre la Penya Flamenca de Manlleu organitza una conferència dedicada als diferents estils de cantes i fandangos de Huelva.

Sota el titol "Conferencia de los cantes y toque por Huelva por los aficionados de la peña", el president de la Penya Flamenca de Manlleu, Diego Valle, ha explicat que "és un tipus de ball típic de Huelva i que estaran acompanyats de membres de la Penya amb guitarra".

La conferència, que tindrà lloc al local de la Penya Flamenca de Manlleu, anirà a càrrec de Carmelo Rodríguez, que a part de ser un estudiós d’aquet tipus de ball ha participat com a membre de jurat a diversos concursos de cant Flamenc de Catalunya. L’objectiu d’aquest acte és apropar el món del flamenc a la població d’una forma amena ja que "la Penya a part de fer festivals també vol que culturalment saber més coses sobre aquest tiups de cant". Valle ha afegit que espera que hi assisteixin unes 50 persones que tinguin ganes de saber més sobre el món del flamenc.


El proper acte que organitzen serà un Festival Flamenc el 6 de juny al col.legi Puig-Agut dins el marc de les fetes del barri de l’Erm, on hi actuarà l'escola de ball de la Penya.
Etiquetes:
Cultura