25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu ha de tirar l'última carta i guanyar la Muntanyesa

El resultat d'aquest diumenge a Muntanyesa decidirà on serà el Manlleu la temporada vinent

G.Moral 15 de maig de 2015 a les 10:37
Foto:A.Aumatell
Després d’una jornada per oblidar, el Manlleu s’ho juga tot a l’última carta al camp de la Muntanyesa. Els de Miquel Muñoz han de sumar els tres punts i esperar que Santfeliuenc i Gavà no sumin en els seus respectius partits. Jornada fatídica pel Manlleu, que podria tornar a 1a Catalana després de 9 anys seguits a Tercera Divisió.

Els manlleuencs semblava que revifava després que Miquel Muñoz es poses a les ordres de l’equip. Però poc a poc els últimes jornades no han acabat d’anar pel bon camí. A més els resultats adversos dels contraris no han ajudat, ni molts menys, al Manlleu. Tampoc ha ajudat la poca efectivitat dels manlleuencs davant els rivals directes. De fet aquests eren els partits claus per poder salvar la categoria, i el Manlleu va fallar. No va fallar, però, davant els grans com el dia de La Pobla de Mafumet.

La falta d’actitud de l’equip ha estat molt qüestionada els últims partits. Sobretot en el de la setmana passada davant el Perelada i sabent el què s’hi jugaven tots dos conjunts.

Està clar que el Manlleu està obligat a guanyar sí o sí, al camp de la Muntanyesa. Una Muntanyesa que ja ha fet els deures però que de ben segur complicarà la victòria al Manlleu. Una victòria que serà bona si Santfeliuenc i Gavà perden els seus partits.
Etiquetes:
Esports