26 d'abril de 2024

Unes 200 persones participaran a la trobada de puntaires d'aquest diumenge

També hi haurà una fira d'artesans amb diferents tallers per a tots els públics

G. Francàs/A. Cumeras 16 de maig de 2015 a les 14:27
Cartell de la divuitena trobada de puntaires de Manlleu
L’Associació de puntaires de manlleu organitza aquest diumenge al matí la divuitena edició de la Trobada de Puntaires. L'organització espera que hi participin unes 200 persones. Durant tot el matí es realitzaran diferents activitats a la plaça.

Per exemple, es faran tallers de ganxet, trapillo i d'agulles de pit de Patchwork de les 10 del matí a les 11, d'Scrap i de dibuix d'11 a 12 i finalment, gravar sobre vidre reciclat i com fer un ninot de roba, de les 12 a la 1.

Els tallers tenen un preu de 3 euros i estan oberts a tothom. Segons Màriam Solé, una de les organitzadores, aquesta afició està ben viva ja que, en les diferents trobades que es fan arreu de Catalunya hi participa molta gent."A l'última trobada que es va organitzar a nivell de Catalunya a Terrassa hi van participar unes 500 persones entre puntaires i acompanyants", segons ha explicat Solé a Ràdio Manlleu.

Igual que l’any passat, enguany també han convidat diferents artesans del poble a fer una fira que començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins la 1 del migdia a la plaça. A part de la trobada, també hi ha una exposició al primer pis de l’ASVAT de labors i puntes que han realitzat les membres de l'associació i també d'artesania i pintura.
Etiquetes:
Cultura