25 d'abril de 2024

L'Espanya d'Eli Martínez guanya a l'imbatuda Nova Zelanda per 15-19

Una victòria que dóna molta força a 'Les Lleones' per complir l'objectiu d'anar als Jocs Olímpics del 2016

G.Moral 19 de maig de 2015 a les 12:07
Eli Martínez tercera, a baix, per l'esquerra
La Selecció Espanyola Femenina de rugby 7 finalment ha aconseguir classificar-se per a la Copa d’Or a Londres. Sobretot gràcies a les dues victòries aconseguides al penúltim torneig de la Women’s Sevens Series. L’equip, amb Eli Martínez entre les integrants, va caure derrotat davant França en el primer partit (12-5), però va aconseguir guanyar a Brasil per 14-19 i també a tota una campiona del Món com és Nova Zelanda per 15-19.

L’equip d’Eli Martínez s’ha convertit en l’únic equip que ha aconseguit vèncer a les Campiones del Món aquesta temporada i actuals líders del circuit. De fet ‘Les Lleones’ han estat capaces de trencar la ratxa de les neozelandeses de 37 partits consecutius sense perdre. Aquesta fita ha estat un premi, immens per a les espanyoles que lluiten per ser a les olimpíades del proper 2016.

La clau en la victòria davant Nova Zelanda va ser una assaig aconseguit per l’equip de Martínez en l’ultima jugada. De fet les espanyoles, entrenades per Jose Antonio Barrio van saber jugar els seves cartes durant tot el partit. Van construir un partit des de darrere, des de la defensa. Poc a poc anaven guanyant terreny sobre les ‘Kiwis’, que s’hi jugaven molt en aquest partit. Les vermellones, van aconseguir remuntar el partit en dos ocasions i a la tercera va anar a la vençuda, i s’imposaven a l’última jugada.

Amb questa victòria, les espanyoles i Eli Martínez, compleixen el primer objectiu que tenien en aquesta competició; classificar-se per a la Copa d’Or. D’aquesta forma podran escalar alguna posició més a la classificació. De fet amb aquest resultat l’equip podrà lluitar de la primera a la vuitena posició.
Etiquetes:
Esports