25 d'abril de 2024

Joan Coscubiela dóna suport al candidat d'ICV, "un home incansable en la defensa dels ciutadans"

L'acte de tancament de campanya es fa divendres 22 a les 7 de la tarda al barri de Vilamirosa

elter.net 19 de maig de 2015 a les 16:34
Joan Coscubiela, durant la seva intervenció a Manlleu
Diumenge la candidatura d'ICV-EUiA a Manlleu va celebrar el seu acte central de campanya al barri de la Coromina fent una festa amb el diputat a Madrid Joan Coscubiela que es retrobava "amb el company Miquel Sánchez, un home incansable en la defensa dels ciutadans" Va demanar als assistents a l'acte "a connectar les neurones i diferenciar entre els polítics que fan les retallades i els que lluiten per recuperar els drets socials"

El diputat, que és exsecretari general de Comissions Obreres, va destacar la llarga trajectòria de Miquel Sánchez en tota mena de lluites sindicals i veïnals "amb una honradesa i perseverança a tota prova" Segons el diputat "diumenge tenim l’ocasió d'elegir als millors per a governar els ajuntaments, que son la institució mes propera al ciutadà i el primer lloc on acudeixen els veïns amb dificultats". En el seu parlament Miquel Sánchez va recordar que "Manlleu està vivint una de les crisis mes llargues i dures de la seva història. En Josep Maria Anglada, ha estat el regidor que més plans d'ocupació ha aprovat de tot Osona i ara el que ens plantegem es dinamitzar la capacitat de captació d'empreses per a fer de Manlleu, la ciutat industrials que va ser".

Entre els propostes concretes hi ha l'eixamplament de les carreteres que entren i surten de Manlleu "per a facilitar la comunicació de les empreses i fer les carreteres mes segures per als ciutadans" També exigeix l'obertura d'un servei d'urgències mèdiques 24 hores, "com havíem tingut sempre".

L'acte polític va acabar amb una fotografia de tots els membres de la candidatura, però la festa va continuar amb l'actuació dels manlleuencs Edgar Vila i Nieves Molina -guitarrista i cantant- que van fer una recital de cançons. La també membre de la candidatura, Montse Llorens va fer una lectura de poemes de Miquel Martí i Pol. I Sara Àvila i el seu grup de sevillanes va ballar un seguit de peces musicals. L'acte va acabar amb una sardinada popular per a tothom.

La candidatura d'ICV-EUiA farà l'acte de tancament de campanya divendres 22 a les 7 de la tarda al barri de Vilamirosa, concretament a la placeta de Vilamirosa.

Miquel Sánchez va resumir el programa, acompanyat de persones de la llista i de l'actual regidor d'ICV, Josep M. Anglada

Etiquetes:
Política Municipal