27 d'abril de 2024

Benjamí Nieto (CiU): "A l'antic Sidney també podria anar-hi el teatre"

Benjamí Nieto diu que Josep Pujadas "ha posat el càrrec a disposició" i que "el seu projecte acaba amb el de Suriñach"

elter.net 20 de maig de 2015 a les 16:32
Benjamí Nieto, candidat de CiU, als estudis de Ràdio Manlleu
El candidat de CiU, Benjamí Nieto, va ser entrevistat ahir dins la programació especial d’eleccions de Ràdio Manlleu. Va exposar els principals punts del programa, que són generar ocupació, situar Manlleu al mapa mitjançant el projecte Immersia de tecnologia 3D o bé que sigui gratuïta la primera hora i mitja de la zona blava.

Va insistir que ara han perfilat un contracte amb els propietaris del el Sidney Cinema que tenen previst utilitzar "en el cas de qualsevol necessitat que tinguem, no només per Immersia; també podria haver-hi el teatre".

Nieto també va repassar la feina de CiU de l’últim mandat. Considera que votar en contra del projecte de la biblioteca va ser "un acte d’eficiència i de viabilitat econòmica". Es mostra convençut que l’emplaçament on anirà ara la biblioteca "a la plaça, al BBVA, és millor perquè hauríem tingut la biblioteca 3 anys tancada i ens hipotecava molt més, amb 4 milions d’euros". Assegura que "els deutes de l’Ajuntament ja serien insostenibles i hauria suposat segurament una pujada de l’IBI".

Nieto es desmarca completament de la línia del president local de CDC Josep Pujadas i nega que sigui "el titella d'en PUjadas, com diu molta gent". Diu que "el seu projecte acabarà, al mateix temps que el grup de persones que lidera Josep Suriñach, aquest 2015 i nosaltres som un grup de gent nova". El president local de CDC "podria tenir un relleu, ja que ell ha posat el càrrec a disposició del candidat i jo de moment no he fet cap gestió per fer cap canvi, però un cop hi hagi les eleccions la militància decidirà".

Amb tot, idees de Josep Pujadas, com el projecte de l’hipòdrom no li desagraden, i afirma que "no diríem pas que no, però em sembla que a Manlleu no hi té cabuda". Pel que fa a la incorporació d’Enric Vilaregut, fins fa poc regidor de CiU o de Marta Alsina, vinculada a Unió, a la llista d’ERC, es va mostrar content "de la bona feina durant dos anys com una oposició constructiva però els dos darrers no es va fer oposició de cap tipus".

Quant als resultats, va considerar que "tenim la voluntat de millorar Manlleu i que pugui tornar a ser un referent dins de la comarca". L'entrevista completa es pot recuperar "aquí":http://www.ivoox.com/eleccions-municipals-2015-ciu-manlleu-audios-mp3_rf_4518017_1.html.

Els moments previs a l'inici de l'entrevista en directe

Etiquetes:
Política Municipal