25 d'abril de 2024

S'obre el període d'inscripcions per al casal d'estiu municipal

Els nens i nenes que hi participin descobriran "la selva" fent jocs d'aventura, esports, tallers i altres activitats

elter.net 21 de maig de 2015 a les 09:47
El cartell promocional de l'activitat
El proper dimarts 26 de maig comencen les inscripcions per al casal municipal d'estiu de Manlleu, impulsat per l'Ajuntament i adreçat a nens i nenes escolaritzats de 3 a 12 anys. Les inscripcions es podran fer fins al divendres 5 de juny a l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu (Can Puget), de dilluns a divendres de 8 del matí a 2/4 de 3 del migdia.

El casal d'estiu es farà al pavelló de La Salle i altres espais culturals i esportius de Manlleu a partir del dilluns 22 de juny fins al divendres 31 de juliol i del dilluns 31 d’agost fins al dijous 10 de setembre. La realització del casal anirà a càrrec de l'empresa Anigami Aventura, SL. L'activitat es titula Vine a la selva. Els nens i nenes que hi participin descobriran "la selva" fent jocs d'aventura, esports, tallers i moltes activitats relacionats amb aquest tema.

Per tal d'informar de les activitats que es duran a terme i resoldre possibles dubtes, l'Ajuntament de Manlleu i Anigami oferiran una sessió informativa per als pares, dijous 28 de maig a 2/4 de 9 del vespre a la sala de sessions de l'Ajuntament.

Aquesta setmana els domicilis on hi viuen nens i nenes de 3 a 12 anys rebran el díptic informatiu del casal i la butlleta d'inscripció que caldrà portar emplenada per formalitzar la inscripció. A més de la butlleta, cal portar el rebut de l'ingrés bancari i la fotocòpia de la targeta sanitària de l'infant.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 851 50 22 o enviar un correu electrònic a serveispersonals@manlleu.cat.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu