27 d'abril de 2024

Els Amics de la Música de Manlleu posen de relleu Les nostres Castafiore

Aquest divendres el concert aplegarà sis cantaires, la majoria sopranos

Arola Cumeras 21 de maig de 2015 a les 16:19
El cartell del cicle de concerts dels Amics de la Música de Manlleu
El proper divendres dia 22 de maig a 2/4 de 10 de la nit, tindrà lloc a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu un concert titulat Les nostres Castafiore. Estarà protagonitzat per algunes de les joves sopranos i mezzosopranos de Manlleu i comarca. S’organitza dins del 25è Cicle de Concerts Amics de la Música de Manlleu.

Algunes de les participants estan cursant estudis superiors de cant i moltes d’elles ja compten amb nombrosos concerts com a solistes i fins i tot amb diversos enregistraments. Imma Masramon, Elena Mateo, Judit Muñoz, Rosa Mari Ramírez Abella, Núria Serrat i Anna Solans oferiran un programa extens en el temps. Núria Serrat, una de les cantants i també integrant de l’entitat organitzador, ha valorat l’oportunitat d’haver trobat "un espai on poder actuar".

El repertori serà molt variat. Es podran sentir peces de "Mozart, Händel, Rossini, Strauss, Montsalvatge" i altres autors com Donizzetti, Puccini, Gershwin, fins a peces actuals. També hi haurà presència d’àries d’òpera i lied, cançons alemanyes.

Cantaran acompanyades pels pianistes Eric Ledesma, Maria Molet, Rosa Maria Abella i Tomeu Quetgles i pel guitarrista Bernat Riera. Serrat diu que "entre nosaltres no ens coneixíem totes" i pot ser una bona manera "per tenir contactes, conèixer-nos, tenir idees i moure altres projectes", a banda de compartir experiències.

Confien que estigui ple i recomanen reservar entrades, també n’hi ha de previstes per poder estar dret "i esperem que sigui un èxit". El concert començarà a 2/4 de 10 i el preu de l’entrada és de 10 euros.
Etiquetes:
Cultura