25 d'abril de 2024

El CP Manlleu femení guanya a Igualada (2-5) i manté opcions pel segon lloc

Dimecres va tenir lloc la jornada 23 on les manlleuenques s'acosten al segon lloc

E.Gil/CPManlleu 22 de maig de 2015 a les 10:13
Barcons, Burganya i Vall. Foto:C.Arisa
El Club Patí Manlleu femení no pensa donar la lliga per tancada i lluitarà fins l’última jornada per obtenir el segon lloc a la classificació. Aquest dimecres va disputar un enfrontament avançat a la pista de l’Igualada femení i va obtenir un nou triomf, per 2 gols a 5, que el deixa empatat de punts amb el Voltregà.

Les manlleuenques van resoldre aquest partit, corresponent a la 23a jornada de l’OK Lliga femenina, sense dubtes i amb contundència. Al primer temps, les de Ramon Anglada van marcar just al principi i al final; als 2 minuts va marcar Casarramona i justa abans del descans ho va fer Judit Burgaya.

A la represa, van continuar amb el pinyó fix i Maria Pujadas va transformar un penal que va encarrilar l’enfrontament. A 9 minuts pel final, Yoli Font encara va marcar el quart, però les igualadines van intentar reduir distàncies amb dos gols consecutius. La reacció de les locals va arribar massa tard, perquè Casarramona va culminar una jugada que va fer pujar el 2 a 5 definitiu.

*FITXA. OK LLIGA: JORNADA 23*

*2 IGUALADA FEMENÍ HCP:* Laia Navarrete, Clara Ferrer, Laura Torres, Laura Salvador, Marta Soler, Sílvia Borràs, Elba Garreta, Judit Baldris, Raquel Bernadas.

*5 CLUB PATÍ MANLLEU FEMENÍ:* Ester Tosar, Laura Vall, Nara López, Maria Ballesta, Laura Barcons, Maria Pujadas, Joana Comas, Judit Burgaya, Yoli Font, Anna Casarramona.

Gols: 0-1 Anna Casarramona (2’). 0-2 Judit Burgaya (19’). 0-3 Maria Pujadas (25’). 0-4 Yoli Font (31’). 1-4 Meritxell Martínez (37’). 2-4 Laura Salvador (37’). 2-5 Anna Casarramona (38’).