25 d'abril de 2024

Manlleu acollirà una trobada amb mig miler d'escoltes, l'Alt Ter-Nativa

Els joves acamparan a la zona esportiva del passeig del Ter

Arola Cumeras 22 de maig de 2015 a les 10:17
Una foto de l'última trobada de Demarcació
El cap de setmana, del 22 al 24 de maig es farà a Manlleu una trobada d'escoltisme i guiatge organitzada per la Demarcació de l’Alt Ter de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. En total, seran més de 500 participants procedents dels 9 agrupaments escoltes i guies.

Hi participaran infants i joves d’ entre 6 i 18 anys i els seus caps (joves educadors voluntaris). Marta Miarons, una de les comissàries de la demarcació i integrant de l’Agrupament Arrels de Manlleu, ha explicat que feia anys, des del 2007, que no s’organitzava una trobada d’aquesta envergadura.

Els joves acamparan a la zona esportiva del passeig del Ter. Al llarg del cap de setmana es faran activitats arreu de la ciutat (des de divendres al vespre fins diumenge). Els responsables de la trobada, anomenada Alt Ter-Nativa, destaquen la implicació i col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i de les entitats i empreses que hi col·laboren.

La trobada acabarà amb un dinar de germanor per a tots els infants i joves, caps (monitors), ex-caps, col·laboradors i familiars dels participants. L’Agrupament Arrels de Manlleu ja es prepara per l’any que ve, quan compliran 20 anys.
Etiquetes:
Societat