26 d'abril de 2024

Ramon Julian vol revalidar el títol de Campió d'Espanya

Dissabte tindrà lloc, a Saragossa, el Campionat d'Espanya de dificultat

G.Moral 22 de maig de 2015 a les 10:48
Foto d'arxiu.
Aquest cap de setmana es disputa el campionat d’Espanya d’escalada de dificultat a Saragossa. Concretament serà aquest dissabte i on el manlleuenc, Ramon Julian, aspira a alçar-se amb el títol, un any més i així revalidar-lo. El manlleuenc té molt bones sensacions i espera aconseguir la victòria per tal d’aconseguir el segon títol de la temporada.

El Dock39 de Saragossa serà la seu d’una nova edició del Campionat d’Espanya d’esacalada de dificultat. Ramon Julian és el màxim favorit a la victòria, sobretot perquè el manlleuenc és l’últim guanyador del títol estatal. De fet és el vigent campió i per tant vol seguir defensant el títol un any més.

La prova es disputarà durant tota la jornada del dissabte 23 de maig. A partir de les 10 del matí tindran lloc les classificatòries. A les 3 de la tarda es disputaran les semifinals i a les 7 tindrà lloc la final.

Per altra banda, aquest cap de setmana passat va tenir lloc, a Vilafranca del Panadès, la segona prova de la Copa Catalana d’escalada de dificultat, on el GE Manlleu va realitzar una gran actuació. Amb l’absència de Ramon Julian, que va vèncer en la primera prova a Vic, Marc Gaiol de GE Manlleu es va alçar amb la victòria en categoria absoluta.

En fèmines Paula Alsina també del GE Manlleu va pujar al podi, en tercer lloc. També ens les categories inferiors i va haver victòries del Grup Excursionista Manlleu. Héctor Bazan i Rut Casas es van imposar en sub-15, un en masculí i l’altra en femení.
Etiquetes:
Esports