27 d'abril de 2024

Àlex Garrido, emocionat, Benjamí Nieto, resignat: totes les reaccions davant dels resultats a Manlleu

Albert Generó (CUP) s'ha mostrat prudent, Marta Moreta (PSC) feliç i Dolors Collell (MÉS) conformada

elter.net 24 de maig de 2015 a les 23:39
Una imatge de la celebració d'ERC Manlleu, força més votada
El programa especial que ha emès Ràdio Manlleu entre les 8 i les 11 de la nit ha comptat amb la participació del politòleg Josep Castells i la periodista Montse Pujol, a mes d'una desena de col·laboradors de l'emissora. Durant el programa en directe s'han entrevistat els principals protagonistes.

El cap de llista d'ERC Àlex Garrido, s'ha mostrat emocionat pel resultat i ha dit que "estem amb clares opcions de governar". Ha afirmat que "teníem un repte important", en referència a la renovació de la llista, després de 12 anys amb Pere Prat al capdavant.

El candidat de CiU, Benjamí Nieto, ha considerat que "mantenir els 5 regidors és positiu" i ha volgut felicitar la llista guanyadora. Ha parlat del fet que "a quatre anys vista pugui canviar el nostre municipi". No ha descartat els pactes "si és en benefici de la ciutat".

Albert Generó, alcaldable de la CUP, ha estat molt satisfet dels 4 regidors però ha estat molt caut a l'hora de parlar de pactes. Fonts de la CUP apunten que la seva vocació seria quedar-se a l'oposició.

Marta Moreta, cap de llista del PSC, s'ha mostrat eufòrica dels 3 regidors obtinguts, ja que moltes de les travesses apuntaven cap a una davallada de resultats.

Dolors Collell, candidata de MÉS Manlleu, s'ha mostrat contenta del regidor que han obtingut, malgrat que en alguns moments de l'escrutini es disputaven un regidor amb la CUP, que s'ha acabat decantant per la banda d'aquesta darrera formació.

El candidat d'ICV, Miquel Sánchez, ha explicat que "aspiràvem a obtenir dos regidors" però igualment s'ha mostrat content de poder mantenir la representació.

El PP i la PxC han quedat fora del consistori. Segons Antoni Sánchez, cap de llista del PP, "ha sortit guanyant a l'independentisme" i ha llegit també el resultat en clau de participació, afirmant que "els que no volien la independència s'han quedat a casa". Sánchez ha afirmat a Ràdio Manlleu que "deixo la política", després d'haver estat regidor de PxC durant 8 anys.
Etiquetes:
Política Municipal