26 d'abril de 2024

Marina Gibaja, Ivan Dot i 'Catxo' Ordeig guardonats amb el mèrit esportiu

La FEP va organtizar dijous una gala on un gran gruix d'osonencs van ser premiats

G.Moral 26 de maig de 2015 a les 12:40
Marina Gibaja i Ivan Dot recollint el guardó
Els osonencs Marina Gibaja i Ivan Dot, van rebre l’ordre del mèrit esportiu. La Federació Espanyola de patinatge va voler reconèixer el mèrit esportiu de ambdós patinadors. Els dos patinadors van rebre el guardó en una gran gala que es va celebrar dijous passat a les instal·lacions del Museu Olímpic de Barcelona.

Marina Gibaja i Ivan Dot es van alçar fa una any amb el campionat d’Espanya de patinatge artístic i també van acabar en 10a posició al campionat del Món. Tot i així entre els dos sumen, sis títols de campions de Catalaunya, sis més de campions d’Espanya. També han participat en 6 ocasions en el campionat europeu.

Una fita que els ca consagrar a l’èlit d’aquest esport de manera internacional. De fet també van aconseguir la medalla de Bronze al Campionat d’Europa Sénior i van ser segons a la International Roller Cup. Un palmarès espectacular que la FEP ha volgut premiar i reconèixer la feina d’aquests dos joves patinadors. El guardó va ser entregat pel president de la FEP, Carmelo Paniagua.

Actualment els dos patinadors competeixen pel CPTona tot i que Gibaja passa moltes hores al CP Manlleu ja que és la cap i entrenadora de la secció de patinatge artístic de l’entitat.

Un altre osonenc, també vinculat al CP Manlleu, Catxo Ordeig també va ser guardonat amb l’Àguila de Plata. Una distinció de les més altes que atorga la federació. Ordeix ha estat vinculat al hoquei durant tota la seva vida. Ha jugat en grans equips a l’elit estatal i internacional a més també ha estat clau en la selecció espanyola d’hoquei, sobretot com a entrenador. Ordeix va ser artífex en la consecució d’europeus i mundial de la selecció temuda per molts.

A la presentació el mateix Ordeix no hi va fer acte de presència però va recollir el premi el seu fill, Mia Ordeix que actualment vesteix la samarreta del CP Vic.
Etiquetes:
Esports