25 d'abril de 2024

El Saló de Muntanya de Vic pretén convertir-se en un referent del sector de la neu i la muntanya

El certamen s'ha reestructurat amb dues zones clarament diferenciades

El Ter 6 de novembre de 2008 a les 12:47
La presentació del certamen es va fer la setmana passada
A partir d’aquest divendres obre les portes la 28ª edició del Saló de Muntanya de Vic. Una de les novetats d’aquesta edició és la col•laboració de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern amb la presentació oficial dels actes del Centenari de l’Esquí a Catalunya en el marc del Saló.

Una altra de les novetats d’aquest any és la incorporació d’un espai específic amb promocions especials dels forfaits de temporada de vuit estacions d’esquí del Pirineu Oriental i d’Andorra, anomenat “Muntanyes de neu”. El certamen també s’ha replantejat estructuralment perquè esdevingui un punt de trobada i de referència del sector de la neu i la muntanya.

A l’espai dedicat a l’esquí hi haurà venda directa de material nou i el tradicional mercat de segona mà. En total hi haurà 42 expositors repartits en 60 estands i més de 700 metres quadrats. De Vic hi haurà 13 expositors, tres més d’Osona i 22 de Catalunya. També n’hi haurà quatre de la resta de l’Estat o internacionals. A banda de l’espai comercial, també hi haurà presentacions, conferències, exposicions o exhibicions que es portaran a terme al recinte firal el Sucre. Aquest és el cas de les presentacions de llibres organitzades per Muntanya de llibres i Cossetània Edicions, la presentació de la Nissan Titan Desert 2009, els espectacles d’El Gimnàs o les conferències esportives d’escalada o de tècnica de progressió en cordada. Pel que fa el Campionat de Catalunya d’Escalada o la tradicional Caminada a Matagalls són altres activitats programades en el marc del Saló de la Muntanya i que es desenvoluparan a l’exterior del recinte firal.

El Saló de la Muntanya estarà obert al públic el divendres dia 7, de les 17.00h a les 20.00h, i el dissabte dia 8 i el diumenge dia 9, de les 10.00 h a les 20.00h. el preu d’entrada és de 3,50 euros.
Etiquetes:
Esports