23 d'abril de 2024

El CB Manlleu guanya amb el Valls i força el tercer partit (73 a 63)

Gran partit dels de Jordi Serra que estan a un partit d'aconseguir la permanència

G.Moral 26 de maig de 2015 a les 10:57
El CB Manlleu segueix viu després de forçar el tercer partit de desempat en el playoff per mantenir la categoria. Els manlleuencs van haver de sobreposar-se al joc del Valls que va complicar el partit, al Manlleu, en tot moment. Però els de Jordi Serra, molt posats al partit van estar per davant en tot moment al marcador, però l’avantatge era mínim. Tot i així la victòria manlleuenca va ser prou àmplia, 73 a 63.

El partit va començar amb domini manlleuenc. Els de Jordi Serra es posaven per davant al marcador molt ràpidament i així ho mantindrien fins al final. El Valls molt agressiu intentava marxar al marcador però no podia atrapar a un Manlleu molt ben situat a la pista. De fet al final de la primera part els manlleuencs guanyaven de 8 punts, 38-30.

L’avantatge s’incrementava a mesura que passaven els minuts. A la segona part els de Jordi Serra ja guanyaven de 16 punts, (56-40). El Valls seguia amb la mateixa tònica, intentava remuntar poc a poc però la defensa manlleuenca ho va impedir en tot moment. Tot i així el Valls es posava a 5 punts al final del tercer quart i feia perillar la victòria al Manlleu.

De nou un bon atac manlleuenc i les ganes per mantenir la categoria, va fer que els de Jordi Serra s’emportessin la victòria i d’aquesta forma forçar un tercer partit. Un tercer partit que es disptuarà el proper dissabte, i aquest si que serà decisiu. De fet el que surti victoriós serà el que es mantindrà un any més a segona catalana.