27 d'abril de 2024

Marta Moreta (PSC): "El sobiranisme no es decideix en un Ajuntament i preferim una opció d'esquerres"

La candidata socialista ha reconegut que diverses forces polítiques, com ERC i CiU, s’han posat en contacte amb ells

Arola Cumeras 27 de maig de 2015 a les 13:31
La candidata del PSC, Marta Moreta, durant la campanya electoral en una entrevista a Ràdio Manlleu
ERC, la força guanyadora de les eleccions a Manlleu, continua els contactes amb la resta de partits. El cap de llista, Àlex Garrido, ha confirmat a Ràdio Manlleu que ha fet una ronda de trucades a totes les forces polítiques i que no descarten governar en minoria. Una de les qui ja ha parlat amb el cap de llista d’ERC és Marta Moreta, la líder del PSC, que va igualar els resultats del 2011 i tindrà 3 regidors al consistori.

Segons Moreta, "és moment d'arribar a pactes" i la seva "prioritat serà l’entesa amb forces d’esquerra". Considera que l’escull sobiranista, "no te perquè ser un problema, en el terreny municipal no es decidirà" i, per tant, no hauria ser un impediment. Afirma que els programes del PSC i ERC "en moltes qüestions no són tan diferents". La trobada amb ERC es podria produir a finals de setmana.

Moreta ha reiterat la seva alegria pels resultats, quan són temps difícils per als socialistes "i només hem perdut una vintena de vots". Ha desmentit "que nosaltres ens hàgim emportat els vots de PxC, perquè llavors n’hauríem tingut 1.800". La candidata socialista ha reconegut que diverses forces polítiques, també CiU, s’han posat en contacte amb ells i que "escoltarem a tothom".
Etiquetes:
Política Municipal