26 d'abril de 2024

Pol Hernández campió de Catalunya en Contra-Rellotge Individual

El de Les Masies de Voltregà va ser el més ràpid al circuit creat pel CC El Morell de Tarragona

G.Moral 28 de maig de 2015 a les 10:51
Pol Hernández al mig amb el mallot groc de vencedor.
Aquest cap de setmana Pol Hernández ha aconseguit el títol de Campió de Catalunya de Carretera Contra-Rellotge. El del voltreganès va ser el més ràpid a El Morell, a Tarragona. Hernández ja venia amb força a la prova tarragonina ja que actualment és el líder de la Copa de Catalunya i de moment, favorit a la victòria.

Un total de 286 ciclistes es van aplegar aquest cap de setmana a El Morell, per disputar el campionat de Catalunya de Contra-Rellotge individual. Un únic circuit on van passar tots els participants i on Pol Hernádnez va guanyar en categoria cadet. La prova es va dur a terme en un circuit en forma de T d’anada i vinguda. Tot i així la distància variava segons la categoria. Hernéndez es va calçar de nou les sabates verd llimona i el casc aerodinàmic i va volar durant tot el recorregut. De fet al final, els temps van estar molt ajustats. El de Les Masies de Voltregà, però manlleuenc d’adopció, va aconseguir un temps de 12’35’’, superant en tres segons al segon classificat Armand Arbones i en sis a Raul Rota que va tancar el podi.

Gran victòria de Pol Hernández que segueix en trajectòria ascendent aquesta temporada en categoria cadet. Una trajectòria que comença a donar els seus fruits. L’endemà, d’alçar-se amb el títol de campió de Catalunya, el del CC Vilanova- Autocars Segalés, va rebre una trucada que li deia que estava pre-seleccionat per la RFEC. Encara queda molt per recórrer però la federació s’ha volgut fer amb el serveis de Pol Hernández per representar a Espanya a l’Europeu de ciclisme, que es celebrarà a Tbilisi, Georgia. Es tracta d’un premi per a Pol després dels grans resultats que està assolint i als que encara opta, tot i així encara no està res decidit sobre si serà a Georgia o no.

Tot i així Pol Hernádez segueix capficat en el proper objectiu, la Copa Catalunya de ciclisme en ruta. Hernández és el líder i té molts números d’aconseguir el títol.
Etiquetes:
Esports