27 d'abril de 2024

Eli Martínez acaba 7a amb la selecció a la Women World Sevens Series

La competició va acabar a Amsterdam amb dues derrotes per una victòria de les lleones

G.Moral 28 de maig de 2015 a les 12:02
Eli Martínez de vermell a l'esquerra
La selecció espanyola d’Eli Martínez va finalitzar de la millor manera la La selecció espanyola d’Eli Martínez va finalitzar de la millor manera la Women World Sevens Series. Amb un final de copa espectacular van acabar una meritòria setena posició. L’últim tram de competició ha estat frenètic i impensable, de fet les lleones han aconseguit guanyar 3 dels 5 últims enfrontaments, entre elles la victòria davant Nova Zelanda. En la disputa de la Copa d’Or, aquest cap de setmana a Amsterdam, van caure a semifinals davant França i Estats Units però van aconseguir guanyar a Rússia i assegurar-se el 7è lloc a la classificació final.

Aquest cap de setmana la selecció espanyola de rugby 7 femení, eva tancar el circuit de la ´Womens World Series Cup a Amsterdam. Les espanyoles, amb Eli Martínez al capdavant, arribaven amb els ànims pels núvols després de la victòria davant Nova Zelanda. Les lleones van aprofitar l’embranzida per fer un bon paper a l’última prova del certamen on competien per la Copa d’Or. Però les alegries es van esvair després e caure a semifinals contra una gran, França. El partit entre les seleccions veïnes, va finalitzar amb un ajustat 26 -19 al marcador, després de que les gales aconseguissin un assaig fora de temps. Molt protestat pel conjunt espanyol.
A quarts de final, les espanyoles, també van patir un fort pal després que Estats Units les superés per un ampli 38 -10.

En la consolació Espanya va treure tota la ràbia de les dues últimes derrotes aconseguint una amplia victòria davant Rússia per 7 a 19. Victòria que els hi donava la 7a posició final a la Womens Series.

L’evolució de les espanyoles a la competició sempre ha anat de més i tot el conjunt ho ha valorat molt positivament, sobretot la victòria davant Nova Zelanda.
. Amb un final de copa espectacular van acabar una meritòria setena posició. L’últim tram de competició ha estat frenètic i impensable, de fet les lleones han aconseguit guanyar 3 dels 5 últims enfrontaments, entre elles la victòria davant Nova Zelanda. Aquesta cap de setmana Amsterdam, en la disputa de la Copa d’Or van caure a semifinals davant França però van aconseguir guanyar a Rússia i van aconseguir el meritori 7è lloc.