24 d'abril de 2024

La crisi empresarial de Gas Gas deixa a osonencs sense equip

Entre els pilots Marc Solà, que sense equip tindrà dificultats per acabar la temporada

G.Moral 29 de maig de 2015 a les 11:44
Marc Solà
La crisi de Gas Gas està esquitxant a molts pilots de la marca gironina. Entre ells Adam Raga i també el vigatà Marc Solà. Solà actualment està disputant el campionat d’Espanya d’enduro i de raids amb Gas Gas i ara de moment no té equip.

Sembla que el fet que la marca gironina hagi posat l’empresa en concurs d’acreditors està portant greus conseqüències a l’ala de competició de la marca. Adam Raga, líder en la secció de trial, ja va anunciar-ho fa uns dies que Gas Gas desapareixia de la competició i que buscava nous patrocinadors per acabar la temporada. De fet és el mateix que li passa a Marc Solà.

Enguany el pilot de Vic està realitzant una temporada per emmarcar a l’estatal d’enduro. Solà tenia un contracte amb el que havia de disputar tot el Campionat d’Espanya d’Enduro i Raids i també algunes proves internacionals. Però les coses canviaven aquest dimarts quan rebia la trucada de Gas Gas dient que no carregués la moto perquè no disputarien la següent prova del nacional a Antas, Almeria. El vigatà explicava a Ràdio Manlleu que ha fet tot el possible per disputar aquesta quarta prova del nacional, i en aquests moments des de Almeria ens explica com ha viscut aquesta

Solà era, i és encara, un dels favorits a la victòria al campionat d’enduro ja que actualment és el subcampió. Per aquest motiu Gas Gas havia apostat pel pilot de Vic. Tant era l’aposta que fins i tot li havien promès disputar el Dakar 2016 amb l’equip oficial Gas Gas, però tal i com afirma el mateix Solà, ara esta tot parat.
Marc Solà 2

Solà es mostrava molt afectat per la noticia. Primer de tot per la incertesa del seu futur i per altra banda el perill que suposa pilotar amb la pressió de que no tens equip en aquests moments. Tot i així el vigatà espera poder seguir, ferm, al calendari que tenia marcat, això sí, amb alguna que altra mancança. Ha afirmat que aquesta setmana vinent s’asseuran amb l’equip per tal de trobar una solució sigui del calibre que sigui.
Etiquetes:
Esports