26 d'abril de 2024

L'escola Quatre Vents de Manlleu participa a la campanya Disfruita-la

Es fan tastos guiats de fruita dolça per tal d'acostumar la canalla a menjar-ne

elter.net 27 de maig de 2015 a les 18:09
1.125 nens i nenes de tres a set anys d’11 escoles de l’Anoia i Osona participaran el 27 de maig i el 5 de juny en els tastos de fruita dolça dins de la campanya Disfruita-la, impulsada per Unió de Pagesos amb el suport de Salut Pública de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels ajuntaments de les diferents poblacions.

Les escoles que hi participen inclouen el Quatre Vents de Manlleu. La campanya Disfruita-la consisteix en tastos guiats de fruita dolça de temporada per a infants. En aquest cas, els nens i nenes tastaran cireres i albercocs, entre altres fruites.

Les sessions dels tastos inclouran l’espectacle Disfruita-la xic, a càrrec del grup d’animació La Cremallera, durant el qual s’explicaran als infants les propietats de la fruita i els beneficis que aporta per a la seva dieta. Tots els nens i nenes participants rebran durant el tast la carmanyola Disfruita-la, amb forma de poma, amb l'objectiu que sigui reutilitzada posteriorment pels infants. També es distribuirà un díptic per a les famílies amb consells sobre com fomentar el consum de fruita entre els nens i nenes.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu