25 d'abril de 2024

El ral·li fotogràfic de la Salle reparteix els premis de la seva desena edició

David Rebollo va ser el guanyador de la categoria d'Instagram

Gisela Francàs 30 de maig de 2015 a les 14:31
La imatge premiada a través d'Instagram, obra de David Rebollo
Aquest divendres al vespre es va fer el lliurament de premis de la desena edició de l’Open fotogràfic de La Salle. En total es van repartir 700 euros en premis. Hi havia tres categories, la general, la juvenil i com a novetat la d’Instagram. En la categoria juvenil la guanyadora ha estat Núria Olivés, casualment una de les organitzadores.

El tema d’aquesta categoria era la vibració a Manlleu i per això Olivés va realitzar una fotografia d’un mòbil "que vaig gravar a la plaça i que simbolitzava que trucava i vibrava". En aquesta categoria el premi era de 50 euros.

Per participar a la categoria d’Instagram s’havia de fer fotografies als actes de la primavera encantada i etiquetar-les amb l’etiqueta #10opensallemanlleu. El premi l’atorgava l’Ajuntament i estava dotat de 150 Euros. El seu guanyador ha estat David Rebollo que va fer diverses fotografies de la cantata, als gegants i a les sardanes. Quan va saber que havia guanyat el primer premi d'aquesta categoria ha explicat que "em va fer molta il·lusió, havia participat a altres concursos com aquest però mai havia guanyat un premi".

Aquest any que el certamen celebrava els 10 anys ha tingut com a novetat la participació d’alumnes de l’escola com a organitzadors que segons Olivés "han pogut participar com a jurat en algunes categories ja que jo participava en una". L’entrega de premis es va fer al vespre al Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu on fins l’1 d’octubre hi haurà una exposició de les fotografies premiades i les que s'han presentat al certàmen.
Etiquetes:
Cultura