24 d'abril de 2024

ERC i Independents per Sant Julià convoquen una xerrada i una caminada en contra del nou POUM

També s’estan recollint signatures de suport a les al•legacions que preparen respecte el nou Pla d’Ordenació Urbanística

El Ter 6 de novembre de 2008 a les 19:40
Els veïns de Vilalleons es van reunir el 18 d'octubre
Els grups municipals d’ERC i Independents per Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons EPM, a l'oposició, han convocat per demà divendres a les 8 del vespre una reunió informativa sobre el futur POUM que l’equip de govern de l'Ajuntament de Sant Julià ha aprovat inicialment.

Els veïns del petit nucli de Vilalleons, d’una trentena d’habitants, ja havia dit anteriorment que s’oposa a les previsions que consten al nou pla i que triplicarien la seva població. Josep Company, portaveu d’ERC explica que aquesta és una sessió informativa que convoquen els dos grups polítics però que ‘l’hauria d’haver fet l’equip de govern’.

Company explica que no accepten el creixement que proposa aquest POUM el qual qualifica de ‘desmesurat’. En la reunió demà es parlarà de com afectarà aquest POUM al territori. Es parlarà del sòl agrícola que preveu perdre i de la xarxa de camins. També s’estan recollint signatures de suport a les al·legacions que preparen respecte el nou Pla d’Ordenació Urbanística. Aquestes signatures acompanyaran les al·legacions que es presentaran abans del proper 17 de novembre.

Després de la xerrada informativa de demà per aquest diumenge s’ha organitzat una caminada per tal de conèixer el projecte sobre el terreny. La sortida serà al Plaça Catalunya a les 9 del matí.