25 d'abril de 2024

L'exalcalde Joaquim Vivas pronunciarà el pregó de les festes de l'Erm a la Llar Residència

El mateix dia, la Llar Residència obrirà les portes als infants de les escoles bressol

Arola Cumeras/Guillem Moral 9 de juny de 2015 a les 18:24
Joaquim Vivas va rebre un homenatge el 2014
L’associació de veïns del barri de l’Erm de Manlleu ha proposat que, aquest 2015, el pregó de les festes del barri se celebri a la Llar Residència per a persones amb malaltia mental, un equipament que forma part dels recursos d’habitatge de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO).

El centre que va fa una dècada a la zona nord del barri, fa una feina integradora. Per a la directora del centre, Susanna Montalban, aquesta proposta de ser la seu on es celebri el pregó ha estat molt benvinguda. Explica que molt sovint fan activitats a l’aire lliure, sobretot dins el barri de l’Erm, en part per donar-se a conèixer. Ara, el pregó els pot servir de pretext per fer pràcticament una jornada de portes obertes de la residència.

El pregó, a càrrec de l’exalcalde manlleuenc Joaquim Vivas, es realitzarà el pròxim dijous 11 de juny a 2/4 de 8 del vespre. Des de la Fundació s’espera que molts veïns d’aquest barri assisteixin a l’acte i puguin conèixer de primera mà els residents i les instal·lacions. A hores d’ara, l’equipament compta amb trenta places, que estan completes. Tot i així Montalban ha explicat que "la Fundació està construint un nou equipament a Vic que permetrà donar una atenció més transversal"

A més del pregó, el mateix dijous hi haurà un petit concert a càrrec d’una persona que viu a la llar . El mateix dia, la Llar Residència obrirà les portes als infants de les escoles bressol del municipi perquè participin a la Festa de la Primavera. L’activitat central serà la representació de la llegenda del Serpent de Manlleu. L'activitat es farà de 10 a les 11 del matí i es repetirà el 19 de juny.
Etiquetes:
Societat