25 d'abril de 2024

El pregó de Joaquim Vivas a la Llar Residència enceta les festes del barri de l'Erm

Dissabte, serà el moment àlgid de les festes, amb el tastet gastronòmic, el tastet de músiques i un sopar amb ball

Arola Cumeras 12 de juny de 2015 a les 18:49
El pregó de l'exalcalde de CiU Joaquim Vivas
Aquest dijous el pregó de l’exalcalde Joaquim Vivas va encetar la festa major del barri de l’Erm. Divendres, hi ha cinema a la fresca a la plaça del mercat municipal a partir de les 10 de la nit, amb la projecció de la pel·lícula Big Hero 6.

Un dels organitzadors, l’activista social i cultural Miquel Casanovas, ha explicat que durant el pregó, Vivas va posar en valor la bona acollida que han fet els veïns del barri als usuaris de la Llar Residència, un equipament dedicat a la salut mental que té una trentena de places plenes i que depèn de la Generalitat. Properament l’equipament celebrarà els 10 anys.

Dissabte, serà el moment àlgid de les festes, amb el tastet gastronòmic, el tastet de músiques i un sopar amb ball. Per Casanovas, aquesta activitat serà més modesta però continua tenint un fort component de relació entre cultures i costums diversos. El mateix dissabte, però ja de cara al vespre, es farà un sopar ball amb el duet Sol de nit i una actuació del grup Break the Chain, amb l’espectacle Fent Passos. Els tiquets del sopar es venen al Bar Aguilar i Leiva, al Quiosc El Núvol del Mercat i La Cuina de la Mari i tot es farà la plaça del mercat.

Diumenge, les festes acabaran amb la matinal castellera dels Nyerros de la Plana i dues colles convidades.

L'acte es va fer a la Llar Residència que atén persones amb malalties mentals

Etiquetes:
Societat