26 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu organitza jocs i tornejos d'esports fins a Sant Joan

L'objectiu de la proposta és que infants i jove facin esport i coneguin els espais de lleure que té el municipi

Eudald Martínez 19 de juny de 2015 a les 13:31
Cartell amb les activitats que es faran cada dia
Un any mes l’ajuntament aprofita el final del curs escolar i la revetlla de Sant Joan per organitzar diverses activitats per a infants i joves. Aquest any s’ha substituït la gimcana per diversos campionats esportius i jocs populars que es faran cada tarda des d’aquest divendres fins el mateix dia 23.


Avui divendres i demà dissabte els infants podran realitzar en competicions de futbol sala, a la pista de La Salle, o de vòlei, a l’skate park. A més, al pati de l’escola Puig-Agut hi haurà jocs tradicionals com la baldufa o el popular Twister. Judit Bufí, educadora de carrer de Manlleu, explica que l’objectiu d’aquestes activitats no és competitiva sinó que els joves "coneguin els espais d’oci amb què compta Manlleu" i, alhora, "que practiquin esport". "Aquesta no hem fet la gimcana perquè entre el final de curs i Sant Joan hi havia molts dies, i crèiem que aquesta opció era la millor per cobrir tots els dies", detalla.

A partir de diumenge, a més, hi haurà un espai de dansa urbana al Casal Cívic. Els participants es poden portar la música que vulguin practicar. El lema de la campanya ‘Per Sant Joan, dóna-li temps al joc!’ va sorgir a partir d’un recull de propostes que va fer l’Ajuntament. El nom escollir és Mohamed Boukalai.

L’organització de les activitats compta amb la col·laboració de l’associació de veïns del barri de l’Erm.
Etiquetes:
Societat